Vi er med hele vejen

Vi er skarpe og ambitiøse på din konkurrenceevne

Vi har store ambitioner, og som underleverandør tillader vi os også at have dem på dine vegne. Det kræver mere end de helt rigtige maskiner og kompetencer. Det kræver, at vi er imødekommende og forstår, hvad der er vigtigt for dig og din forretning.

Det er et stærkt ønske for os at være en aktiv sparringspartner. Vi er dedikerede til at yde en effektiv rådgivning, service og knowhow inden for laserskæring og pladebearbejdning. Vi kan være med fra idé til det færdigbehandlede produkt.

For os er holdbare relationer, til dem vi samarbejder med, vores vigtigste aktiv. Det er gennem gensidig vidensudveksling og -udvikling, at vi sætter ting i gang og skaber nye muligheder og fremgang. Når vi skaber værdi for vores kunder – skaber vi værdi for os selv. I virkeligheden er det måske vores største forretningshemmelighed. Men det er en hemmelighed, vi godt tør afsløre, for det er meget lettere sagt end gjort.

Vi er eksperter i laserskæring, pladearbejde og svejsning. Men vi har mere at byde på. Vores mange års viden om værdikæder gør os i stand til at indgå som en værdiskabende del af din produktion på alle niveauer.

Vi er dedikerede fagfolk, der samarbejder og hjælper nogle af landets dygtigste virksomheder og møder altid vores kunder i en åben og gensidig dialog.

Vi er overbeviste om, at vores interesse og forståelse for den enkelte kundes situation, er årsagen til at vores rådgivning gør en reel forskel, og at vores kunder kommer igen – år efter år.

Vi véd, hvor vigtigt det er for vores kunder,
at vi forstår:

Vores mange års viden og kompetenceniveau er din konkurrencefordel

Stort fokus på kvalitets- og leveringssikkerhed siden 2001

L-tek blev grundlagt i 2001 af direktør Lars Nielsen. Virksomheden er beliggende i det naturskønne Nørager ved Allingåbro på Djursland og er en international underleverandør primært indenfor alle typer af laserskæring og pladebearbejdning med et ekstremt stort fokus på kvalitets- og leveringssikkerhed.

Rettidig omhu er en del af vores
grundlæggende DNA

Når du mødes med os, møder du også en grundig tilgang til den opgave, der skal løses. Selv om vi er over 100 mennesker er vi hurtige i vores beslutningsprocesser og handlinger. Og så er vi i al beskedenhed ret stolte over at kunne tilbyde en flot dokumenteret leverings- og kvalitetsperformance.

Vi går grundigt til værks fra start til sidste kvalitetskontrol, før det færdige produkt forlader huset.

Du kan altid forvente af os:

Tæt samarbejde

Høj kvalitet på varen

Præcis og hurtig levering

Høj service og loyalitet

Udvikling og nyskabelse

Motiverede fagfolk

Kontakt

L-tek A/S
Auningvej 91 C, DK-8961 Allingåbro, Nørager
Tlf: +45 86 48 72 95
E-mail: info@l-tek.dk

CVR.: 27931170