Bukkeoperatører

Vi har travlt i vores bukkeafdeling. Derfor søger vi kvalitetsbevidste medarbejdere med god teknisk forståelse, et højt engagement og lysten til at gøre en forskel.

Vi forventer at du har:

 • God tegningsforståelse
 • Gerne truckkort og meget gerne

 erfaring med betjening af kantbukker, alternativt oplærer vi dig

Vi tilbyder dig:

 • Grundig oplæring og introduktion
 • Et alsidigt job, hvor to dage sjældent er ens
 • Et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere
 • Attraktiv spiseordning

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere

På L-tek´s hovednummer 86487295

Mail: ansoeg@l-tek.dk

Att.: HR- chef, Randi Lund Nielsen

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

 

 

 

L-tek søger Projektleder

 

Har du flair for alt det tekniske, og har du lyst til at arbejde i et passioneret miljø, hvor der skæres igennem bl.a. ved hjælp af den nyeste rørlaserteknologi? Du får projektledelsesansvar og meget mere – interesseret? Så er du måske den nye projektleder til produktionsvirksomheden L-tek.

 

Faglige udfordringer i en afvekslende hverdag

I rollen som projektleder får du direkte reference til Teamleder for ordreafdelingen. Dine ansvarsområder spænder bredt, og du får både berøring med projektledelse og indkøb. Sammen med sælgerne er du ansvarlig for din egen portefølje af kunder, og du får din daglige gang på arbejdspladsen i Nørager, hvor der er højt til loftet og gode udviklingsmuligheder.

Projektlederrollen indebærer ansvar for god kommunikation mellem kundernes tekniske afdeling/indkøbsansvarlige og kvalitetsafdeling, samt internt mellem salg og produktion.

Du har overblikket, når det kommer til koordinering af kundekontakt ift. ordrebekræftelse, dokumentationer, specifikationer og leveringstider, og du har særligt ansvaret for at optimere samarbejdet på tværs af organisationen.

Som projektleder er det dig, der står for, at:

 • supportere L-tek’s salgsansvarlige og bidrage med mersalg
 • udarbejde salgstilbud og ordrer
 • koordinere kundernes ønsker og afvikle projekterne i samarbejde med produktionen
 • udfærdige de nødvendige dokumenter til produktionen dvs. tegninger, styklister og processer på baggrund af kundespecifikationer
 • foreslå ændringer til ovennævnte såfremt disse ikke harmonerer med normer og/eller nemmere fremstillingsmetoder
 • koordinere alle ordre aktiviteter inkluderet ændringer, nødvendig dokumentation og specifikationer gennem hele organisationen
 • ad-hoc support til hele organisationen.

 

Derudover har du også nogle indkøbs-relaterede opgaver, hvor du bl.a. har til ansvar at indhente tilbud fra godkendte leverandører, og til at behandle afvigelser på indkøbsfaktura.

 

Tillidsvækkende tekniker

Du skal være klar til at have mange bolde i luften. Det er derfor en fordel, hvis du er fleksibel og omstillingsparat i hverdagen. Du har erfaring med projektstyring, og gerne erfaring med kommunikation med underleverandører.

 

Helt konkret forestiller vi os, at du har:

 • solid teknisk indsigt og tegningsforståelse
 • gode kundskaber i ERP, tegningssystemer og produktionsstyring
 • kendskab og erfaring med ISO9001/ISO3834 og EN1090
 • solidt kendskab til og brug af Inventor, AutoCAD og Bysoft.

Som person er du en positiv og proaktiv kollega både for teamet, afdelingen og virksomheden. Du formår derfor at bidrage til den gode stemning i afdelingen, og ikke mindst til den faglige og sociale udvikling.

Det forventes, at du i dit arbejde kan udbrede og modtage erfaringer til gavn for virksomheden, og på denne måde at sikre, at opgaver gennemføres rigtigt første gang.

Du behersker dansk både på skrift og i tale, og du har et rimeligt engelskniveau.

 

Vi tilbyder et motiverende arbejdsmiljø med plads til faglig stolthed

Hos L-tek får du skarpe og dedikerede kollegaer, der altid møder kunderne i en åben og gensidig dialog. Dette gælder også i det daglige, hvor du vil befinde dig i et sundt, inspirerende og støttende arbejdsmiljø. Du bliver en del af et team med dygtige fagfolk, der alle arbejder efter L-tek’s vision, værdier og mål.

Du får som projektleder mandat til at håndhæve L-tek’s kvalitetsstyrings system, og er på denne måde med til fortsat at sikre den høje kvalitet af support til kunderne. L-tek tilbyder dig at være med på rejsen i en innovativ virksomhed med store ambitioner, hvor fødderne stadig er solidt plantet på jorden.

 

Virksomheden

L-tek er underleverandør indenfor jern-og metalindustrien, og kunderne fordeler sig primært indenfor miljø og energi, transport, samt fødevaresektoren.

Hos L-tek er ambitionen at være den foretrukne partner til levering af komplette løsninger indenfor bearbejdning af alle former for stål.  Virksomheden blev grundlagt i 2001 og sætter i dag et markant præg på Nørager beliggende på Norddjurs.

Der er et stort fokus på kvalitets- og leveringssikkerhed, og kernekompetencerne in-house er bl.a. laserskæring, bukning, svejsning, boring/afgratning og montage af kompetencer samt hele løsninger.

Foruden dette har L-tek et stort netværk af faste samarbejdspartnere med et bredt udsnit af kompetencer indenfor overfladebehandling, spåntagning, logistik mm.

Virksomheden har ca. 100 kompetente og dedikerede medarbejdere, der med en moderne maskinpark sætter en ære i at hjælpe kunderne hele vejen fra design til rettidig levering i rette sporbar kvalitet.

Læs mere om virksomheden her: https://l-tek.dk/

 

Ansøgning

På Curias jobsite linker vi til ansøgningsformularen, ansøgningsfristen vil fremgå og der er kontaktdata på rekrutteringskonsulenten med følgende ordlyd:

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Michael Reffstrup, Managing Partner, på tlf. +45 2277 1490

 

 

Contact us

L-tek A/S

Auningvej 91 C,
DK-8961 Allingåbro, Nørager 

Phone: +45 86 48 72 95

CVR.: 27931170

NEWS

 

JOBS