Leverandør med brancheekspertise

Food Tech

Du kan trygt stole på vores
erfaring og ekspertise

Godkendte til fødevaresektor

Elitesmiley hos Fødevarestyrelsen

Sporbarhed og dokumentation fra råvare til slutprodukt

Vi samler og leverer færdige løsninger

Det kræver erfaring, omhu og en kontinuerlig godkendelse af myndighederne at kunne producere til fødevare- og medicosektoren, som har særlige behov og krav til dokumentation og sporbarhed.

Vi har de påkrævede certificeringer og godkendelser, der skal til, og har igennem en årrække produceret og leveret komponenter og svejste løsninger til en lang række Food Tech virksomheder. Vi har oparbejdet ekspertise og knowhow omkring selv den mindste detalje, der er nødvendig og påkrævet for at levere en konstant høj kvalitet, der imødekommer og opfylder de omfattende lovkrav. Vi har en klar strategi omkring vores arbejde med certificeringer og er i fuld gang med at kigge på ESG, for hele tiden at være på forkant som leverandør til industrien.

Vi har følgende certificeringer:
Se vores certificeringer her

I vores rustfrie afdeling fremstiller vi en lang række forskelligartede emner som for eksempel rustfrie stativer og kabinetter samt større kar og konstruktioner. Vi sætter en ære i altid at levere en høj og ensartet kvalitet, og vi har alle de nødvendige maskiner til at kunne efterleve det.

Vi kan desuden imødekomme en stigende efterspørgsel på præmontage og færdigsamlede løsninger. Vi har plads til at kunne lave store montageopgaver i vores montagehal. Vi færdigmonterer for mange kunder, som har set fordelen i ikke at skulle håndtere de mange forskellige emner.

Vi er altid klar med et skarpt tilbud…

Vi har meget konkurrencedygtige priser. Kontakt os med din opgave
og vi vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud.

Kontakt os på tlf. 8648 7295 eller send din opgavebeskrivelse og forespørgsel
direkte til vores ordreafdeling – udfyld nedenstående og du hører hurtigt fra os.

Kontakt

L-tek A/S
Auningvej 91 C, DK-8961 Allingåbro, Nørager
Tlf: +45 86 48 72 95
E-mail: info@l-tek.dk

CVR.: 27931170