Palle Martin bliver ny administrerende direktør for L-tek A/S

Efter 17 år med vækst sætter L-tek A/S nu i et nyt gear og gør klar til fremtiden.

Til september styrkes ledelsen med Palle Martin Lund Jensen som ny adm. Direktør.

L-tek har siden starten i 2001 været underleverandør til en lang række kunder, heriblandt vindmølle-, Logistik- samt fødevareindustrien.

L-tek startede som et en-mandsfirma. Virksomheden tæller i dag mere end 100 medarbejdere.

– Ansættelsen af en ny administrerende direktør er et markant og offensivt skridt i virksomhedens historie. ”Med så stor vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere, er det nødvendigt at styrke ledelsen yderligere”, siger bestyrelsesformand Stig Ersgard.

Adm. direktør med solid erfaring

Til september tiltræder 53-årige Palle Martin derfor som administrerende direktør. Han kommer fra en tilsvarende stilling på Randers Tandhjulsfabrik, og har tidligere været Vice direktør for Johnson Controls Denmark.

Palle Martin siger om sit valg om at skifte arbejdsplads, at der er to forhold der gør sig gældende:

” For det første finder jeg L-tek meget interessant. Den hastige vækst og enorme udvikling der er sket på relativ kort tid, tiltaler mig meget. Der ligger spændende opgaver i at professionalisere virksomheden og være med til at fremtidssikre L-tek” ”Den anden ting jeg vil fremhæve er persongalleriet i og omkring L-tek. Det er meget interessante mennesker som jeg ser frem til at samarbejde med”, slutter Palle Martin.

Ejer Lars Nielsen, skruer op for kundekontakten, produktionstekniske opgaver, samt optimering og udvikling af L-tek´s set-up. ”Det er opgaver jeg brænder meget for og jeg håber min synlighed vil udvikle endnu tættere samarbejde med vores kunder” ” siger Lars Nielsen.

Stor betydning for lokalsamfundet

Som en af de største virksomheder på Norddjurs er L-tek A/S med til at sikre lokale arbejdspladser, og virksomheden påtager sig et stort socialt ansvar i lokalsamfundet.

Fakta om L-tek A/S

  • Virksomheden, der har domicil i landsbyen Nørager på Djursland, er grundlagt i 2001 af Lars Nielsen.
  • L-tek A/S er specialiserede indenfor laserskæring og pladebearbejdning, bukning, svejsning og montage af komponenter i jern, rustfri stål, samt aluminium. L-tek har oparbejdet en stor knowhow der anvendes til udvikling af kundernes emner og til sparring med kunderne.
  • L-tek har ca. 100 medarbejdere.

 

For flere informationer kontakt:

Lars Nielsen, ejer af L-tek A/S, tlf. 89 15 31 90, lars@l-tek.dk